Paukščių lesykla seimo restorane

Į virtualią pašto dėžutę melpomene.lt@gmail.com įkrito kvietimas palesti seimo restorane. Buvo prašoma atsinešti snapą ir asmens dokumentą, nes neįleis. Po snapą, iš anksto nepasirūpinusiems, įteikė pats parodos kaltininkas Benas Šarka. Jo parodos atidaryme sutikta Mergina Degančiomis Akimis sutiko atsakyti į 4 klausimus.

Benas Šarka

Ar dažnai lesini paukščius?

Pastoviai šeriu. Nori nenori jie patys  pasiima savo dalį, dažnai net nesiklausdami. Čia aš apie tuos kurie tupi aukštai ir besipuikuodami supuvusiuose krėsluose spjaudo ant potencialių lesintojų. Bet šie tuo pačiu komikai ir tragikai, tad gaunu lesalo ir aš. Komedijos kelia nuotaiką, tragedijos stimuliuoja.

Yra ir kita paukščių rūšis – pilkieji. Su jais sudėtingiau. Juos lesini, o šie savo kąsnį pameta už kampo. Jei pavyksta aptikt likučius, dažniausiai nusivili – prėska.

Su trečiaisiais lesalu dalinuosi. Ir kaip taisyklė gaunu daugiau. Jie išlaisvina fantaziją, užaugina sparnus ir pati patampu paukščiu.

Tad apie ką mes?  Paukštis lesina paukštį.

Ar dažnai vartoji šiuolaikinį meną?

Ką čia vartoji, jis pats persekioja. Jo pilna visur – pašto dėžutėje, poliklinikos priimamajame, praeivio kišeninėje ir pan.

Ar Benas Šarka kuria meną?

Benas pats yra meno kūrinys.

Ko palinkėtum Benui Šarkai?

Kad ant sterilių sienų nutūpę paukščiai įsismeigtų į lesančiuosius restorane ir perduotų žinutę nepasotinamiems. Šarka žinutę manau užkodavo.

Beno Šarkos Paukštis

About Melpomenė

Pats anonimiškiausias, pats brutaliausias, pats nešvankiausias blogas apie Lietuvos teatrą.